Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Conduitin posti

Oletko jo lähdössä? Jätä toki jälkesi vieraskirjaan! Maalaisjärjen käyttö on sallittua. Otan kyllä vastaan mainoksia, mutta en kovin pitkiä, ne poistuvat aika äkkiä, pidetään mainokset lyhyinä ja ytimekkäinä. Rakentavaa palautetta saa Conduitista antaa, otan mielelläni palautetta vastaan, niin kritiikkiä kuin kehuja, kunhan kritiikin mukana on myös ohjeita, miten voisin parantaa sivustoani. Kennelissä ei ole hoitajatoimintaa, joten hoitopyynnöt kielletty. Linkinvaihtoa ja yhteistyötä saa kysellä!

Posti  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Nikke
Kotisivut: http://vmkl.arkku.net/

26.07.2018 13:37
Hei!

Huomasimme, ettei kennelisi ole meidän rekisterissä. Nyt on hyvä aika rekisteröidä kennelisi alla on linkki suoraan rekisterilomakkeeseen!
http://vmkl.arkku.net/lomake.php


Miksi rekisteröidä?
Rekisteröimällä varmistut siitä, että vaikka kennelisi lopettaisi, samannimistä kenneleitä ei pysty enään tulemaan. Kennel pysyy rekisterissä, vaikka se lopettaisi.

Nimi: Iro
Kotisivut: http://harha.w2.fi/

08.07.2018 17:31
Haluaisitko sivustollesi arvostelun, tai vaikka uuden ulkoasun? Harha on vasta avattu ja valmiiksi saatu arvostelu- ja kopiointisivusto! Tarjolla tulee olemaan sekä vapaasti kopioitavia, että tilausulkoasuja. Tervetuloa!

Nimi: Coco
Kotisivut: http://forlesskennel.suntuubi.com/?cat=16lang=fipreview=1

02.07.2017 12:55
Tervetuloa kilpailemaan VVL:n alaisiin valjakkoajoihin 24.07.2017! Kisassa on kaksi normaalilähtöä, joihin ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat.

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://ketunjalan.webs.com/hm/index.htm

07.06.2017 21:16
Narvikiin tulossa 2 saksanpaimenkoira-pentuetta!

Meille olisi luvassa kahdesta yhdistelmästä saksalaisia, työlinjaa edustavia etälamauttimia.
Tärkeimpänä seikkana olisi löytää mahdollisimman pitkäaikaiset ja aktiiviset kodit. Kisailtiin koirien kanssa sitten virallisissa-, tai epävirallisissa kilpailuissa. :)

Jokaiselle pennulle lähtee mukaan jalostusoikeus, otan molempiin pentueisiin korkeintaan 4varaajaa.

M-PENTUE
i. Show 'Em the Ropes of Vicinity
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/rolli.htm

e. HELL Monroe's est Grammatik
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/gramma.htm
--

N-PENTUE
i. HELL Monroe's Left Unfinished
Sivu: http://ketunjalan.webs.com/hm/rontti.htm

e. HELL Monroe's Jellyhead
Sivu: http://kaiserschnauzers.net/sparkle/nh/koirat/pippa.php

Jos juuri sulta löytyy tilaa yhdelle natsipahaselle, niin ota yhteyttä sähköpostitse! (Narvikista ei vieraskirjaa löydy, s-posti löytyy "Nimi"-kohdasta) TAI karvaturrit-foorumilla, jos tunnus sinne löytyy. :)

Nimi: Olga
Kotisivut: http://vkyk.suntuubi.com/

01.05.2017 06:31
Huomenta yhteistyöläinen!
Heti ensiksi, pahoittelen suuresti omaa epäaktiivisuuttani tässä asemassa, mielenkiinto virtuaalikoirailua vaan loppu kuin seinään viime vuoden puolella.
Siihen on tullut nyt muutos, Toxic Zombie jokunen aika sitten muutti uuteen osoitteeseen ja vaihtoi nimensä! Nykyään sekakennel sijaitsee osoitteessa mikä näkyy tossa "Kotisivut"-kohdassa, uudella nimellä Yung-Kam.

Olisi tosi kiva, jos ilmoittelisit että ollaanko vielä y-työläisiä? =)

Nimi: runaway
Kotisivut: http://wck.suntuubi.com/

22.04.2017 15:23
Hoplaa!
Cannibal Kidsin C-pentueesta on melkein jo vuosi aikaa, joten nyt on hyvä hetki mainostaa uutta tulevaa pentuetta!
Kyseessä olisi malitervu-pentuja (eli belgianpaimenkoira malinois x belgianpaimenkoira tervueren -yhdistelmä). Tähän pentueeseen on siis mahdollista syntyä molempia rotumuunnoksia! :)

Isä: Cocaine and Gin with Cannibal Kids
(belgianpaimenkoira malinois)
1 -polvinen suku
BH vPVA Jk2 Tk3 vPoK1
Dimmu on oma kasvattini edellisestä, C-pentueesta.

Emä: Cosimia's Neema Cruz
(belgianpaimenkoira tervueren)
Evm-suku
BH IPO1 Tk1 vPoK1
Wik on evm-sukuinen tuontikoira.

Todella lupaavista vanhemmista olisi siis pentuja luvassa, niin käyttöön kuin näyttöönkin!
Jos yhtään tämmöinen paimenpenska sattuu kiinnostamaan, niin eikun Cannibal Kidsin vieraskirjaan viestiä. :)

- runaway

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

04.04.2017 17:27
Unohdin kokonaan äskeisestä viestistäni Conduitin toisen kasvatin, saksanpaimenkoira Ticon!

Nuori saksanpaimenkoirauros on Lunan tavoin varttunut myös hyvin, se on kasvanut hurjasti ja onhan se jo vuoden ikäinen nuori uros. Sillekin löytyy ikäistänsä leikkiseuraa, vaikkakin suurimmaksi osaksi kooltaan paljon pienempää, joten uroksen täytyy vähän varoa, ettei se tallo pienempiä jalkoihinsa :D Ticoakin on kisautettu aktiivisesti, lähinnä epävirallisissa toki, mutta onhan sekin jotain. BH-kokeesta on saatu hyväksytty tulos ja muutenkin kisamenestystä on ollut, kun toisen ja kolmannen sijan uros on saanut agilitystä ja tokosta. Pentuetta ei urokselle ole tiedossa, kun ei kennelistä toista samanrotuista edustajaa löydy, mutta uros menee aivan hyvin vain kisakaverinakin. Olen kyllä pohtinut, josko Ticon siirtäisin uuteen koirakotiini Savioriin asustamaan, koska siellä se ei olisi niinsanotusti "jaloissa" kun kennelissä pyrin kuitenkin lähinnä kasvatustarkoitukseen käytettäviä koiria pitämään ja Ticolle ei tosiaan niitä pentuja tule. Asiaa kyllä harkitsen vielä jonkin aikaa, mutta luultavasti kuun lopulla uroksen sinne siirrän, ellei sille hoitajaa tule ja ellei Savior ehdi sitä ennen muita asukkaita saada.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

04.04.2017 17:10
Tervehdys, rakas Lunan kasvattaja!

Vaikka Conduit ei enää olekaan aktiivinen, tulin silti kertomaan Lunan kuulumisia siltä varalta, että kennel joskus aktivoituukin. Luna on enää muutamaa kuukautta vaille kaksi vuotta, ja olen nartulle ajatellut ensimmäisen - ja luultavasti ainoan - pentueen teettää vähän sen jälkeen, kun narttu on kaksi vuotta täyttänyt, eli luultavasti pentue ajoittuu elokuulle. Narttu on kasvanut oikein hyvin ja tasaisesti, se on saanut kenneliltä oman rotuistaan ja ikäistäänkin leikkiseuraa, kun kenneliltä muutama reilun vuoden ikäinen koira löytyy, yksi bordercollie ja muutama sheltti. Lunalla on ehtinyt olla ainakin yksi hoitajakin tässä elämänsä aikana, joka on opettanut sille muutamia peruskäskyjä ja ollut sen rinnalla kasvun aikana. Tällä hetkellä nartulla ei hoitajaa ole, mutta minä pidän siitä hyvän huolen. Narttu voi siis aivan hyvin kennelissäni, se on saanut kasvaa kaikessa rauhassa ja sille riittää leikkiseuraa, jos se sitä tahtoo. Pentuekin on tulossa, joten mikäli Conduit aktivoituu, niin elokuussa tai heinäkuun lopulla voi tulla ajankohtaiseksi kysellä kasvattisi pennuista ^^

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

21.09.2016 18:01
Väärä linkki. xD Tässä olis oikee

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://tuisketuuli.suntuubi.com/

21.09.2016 18:01
Valitettavasti poistan linkkinne yhteistyölistalta, sillä täällä on ollut aika hiljaista... ):

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

08.09.2016 19:50
Hei, valitettavasti joudun lopettamaan yhteistyön epäaktiivisuutenne vuoksi :/

Nimi: Kati
Kotisivut: http://hajamieli.suntuubi.com/

03.09.2016 19:01
Seuraavana meillä Hajamielessä olisikin tarjolla koiratanssia! Tervetuloa osallistumaan! :)

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://chiliera.suntuubi.com/

18.08.2016 14:50
*Nappaan aamulla elokuun yhteistyökirjepinon pöydältä ja huomaan, että niihin on painunut muutamia hampaanjälkiä. En kuitenkaan välitä siitä, vaan nappaan Connyn lenkkiseurakseni ja kipaisen postilaatikolle kirpeässä aamuilmassa. Kirjeet putoavat luukusta sisaan ja syöksyvät matkalle maailman joka kolkkaan.*

Lämmin tervehdys Chilierasta, arvon yhteistyöläinen!

Kuten jotkut ovat saattaneetkin huomata, on Chiliera elänyt hetken hiljaiseloa, mutta nyt on aika palata takaisin elävien kirjoihin! Täällä menee oikein hyvin kaikin puolin. Sateenkaaritaivaasta saapunut Raku-pentu on kotiutunut oikein hyvin tänne Ranskaan, joten nyt jaloissa pyöriikin sitten viiden koiran huligaanijoukkio. Pian olisi myös tarkoitus alkaa neljän vanhemman koiran voimin kierrellä kisoja, jos sattuisi vaikka tuloksiakin tulemaan. Myös ensimmäiset kisat täällä Chilierassa ovat nyt suunnitteilla, lajina tulee olemaan huippuhauska rally-toko!

Sitten IRL-juttuihin. Nyt on koulun alun ja muun hässäkän takia ollut omia kiireitä edelliset 2 kuukautta, joten ei ole Chilille oikein jäänyt aikaa. Koulu siis tosiaan alkoi viime maanantaina, mutta en suinkaan aio epäaktivoitua jälleen. Eipä sitten muuta.

Terv. Minttu & Karvaturrit

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

06.08.2016 18:10
*Muutama innokas karvaturri lenkkiseuranani saavun postille ja tiputan kirjeet postiluukusta sisään lähettäen ne matkalleen*

Tervehdys jälleen, rakas yhteistyöläinen! On elokuun yhteistyökirjeen aika, ja viime kuukausi onkin ollut tapahtumia täynnä! B-pentueen kaksi viimeistä shetlanninlammaskoiraa löysivät vihdoin uudet varaajat ja saivat uudet kodit, Bianca majailee Dreamissa ja Betty Riekkujassa. Muista pennuista ainakin Bartilla ja Benjillä tuntuu menevän hyvin Silver Moonin tallilla, mutta kahdesta muusta pienokaisesta en ole hetkeen kuullut mitään ja ajattelin mennä kyselemään varaajilta, mistä asia johtuu. Kuudesta hoitajasta on jäljellä enää 4, kun jouduin pari heistä viimeisen kuukauden aikana erottamaan epäaktiivisuussyistä. Parille entisen hoitajansa menettäneelle koiralle on kuitenkin uusi hoitaja saatu täyttämään tyhjyyttä ja lievittämään surua, joten ne toivottavasti pärjäävät.

Itselläni oli tosiaan heinäkuun aikana vähän kaikennäköistä, kun olin viikon hoitamassa serkkujeni koiria ja sitten oli vielä Qstock-festaritkin. Nyt on taas viikon ajan ollut synttärijärjestelyjä ja muuta tohinaa, mutta eiköhän koulun alkuun mennessä arki rauhoitu, tosin sitten koulukiireet vievät taas suurimman osan ajasta mennessään. Aktiivisuuteen pyrin silti kouluarjen keskelläkin, kun olen siihen ennenkin pystynyt :) Toivottavasti teillä yhteistyöläisilläkin on ollut mukava kesä ja erityisesti viimeisin kuukausi, olisi kiva tietää kuulumisistanne kirjeen muodossa ja kuulla vähän, millaista teillä päin on ollut. Toivotan kuitenkin teille mukavaa loppukesää ja tsemppiä syksyyn, kun ainakin osalla teistä varmasti alkaa taas koulut ja tavallinen arki :)

- Ushma & tassukkaat

Ps. Mikäli vastausta kirjeisiini ei täältä suunnalta ala kuulua, joudun poistamaan teidät yhteistyölistalta. Olen nimittäin kirjoittanut jo yhden aikaisemmankin kirjeen saamatta ollenkaan vastausta, eikä vieraskirjaviesteihinkään ole hirveästi vastailtu. Valitettavasti teidän poistaminen yhteistyölistalta saattaa olla edessä, mikäli et aktivoidu :/

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

02.08.2016 18:20
Tervehdys kahdelta nelijalkaiselta huiskuhännältä niiden kasvattajalle!

Tulin tosiaan pitkästä aikaa ilmoittelemaan täältä aikoinaan varaamieni pentujen, bordercollie Lunan ja saksanpaimenkoira Ticon kuulumisia. Molemmilla on sujunut hyvin, mutta ajattelin silti kertoa vähän kummastakin erikseen. Aloitetaan nyt vaikka Lunasta, joka on asustanut Sateenkaaritaivaassa pidempään.

Bordercollienarttu tosiaan täytti viime kuussa vuoden ja onkin kasvanut hurjasti niiltä ajoilta, kun oli vielä pieni pentupallero. Kisauran kanssa narttu on päässyt jo aluilleen, nimittäin se osallistui Sateenkaaritaivaan omaan BH-kokeeseen ja sai hyväksytyn tuloksen. Lisäksi se on ilmoitettu mukaan 10.8. Dreamissa järjestettäviin virallisiin agilitykisoihin, joiden suhteen tietysti toivon hyvää menestystä. Agility on kuitenkin Lunalle melko uusi tuttavuus, ja vaikka sitä on vähän harjoiteltukin kisoja varten, en ihmettelisi vaikka narttu ei hirveän hyvin näin alussa menestyisi. Muuten Lunalla menee tosi hyvin kennelillä, se on saanut aktiivisen hoitajankin, joka pitää siitä hyvää huolta. Narttu oli pitkään kyseisen hoitajan ainoa hoitokoira, mutta nyt tällä tytöllä on toinenkin hieman vaikeampi tapaus hoidettavana. Luna ja Popi eivät ole vielä hirveästi viettäneet aikaa yhdessä sattuneista syistä, mutta uskon niiden tottuvan toisiinsa. Lunalla ei siis ole mitään moittimista elämässään Sateenkaaritaivaassa, se vaikuttaa hyvin onnelliselta ja virkeältä collielta.

Ja sitten pikku paimenpoikani Tico, joka täyttää muutaman päivän päästä kahdeksan kuukautta. Se on saanut vielä rauhassa totutella arkeen ja elämään kennelillä, eikä sillä ole vielä kisauraa aloitettu. Pian uros alkaa kuitenkin olla sen ikäinen, että alan varmaan pikkuhiljaa etsiä sille sopivia kilpailuja. Ajattelin aluksi ainakin paimennusta ja tokoa, koska agility ei välttämättä ole paimenkoiralle kaikkein luonnollisin laji, vaikka sitäkin toki voi kokeilla. Katsotaan nyt, mitä sattuu kohdalle ja mietitään sitten. Ticollakin on Lunan tavoin hoitaja, jonka se on melko vasta saanut. Kyseinen hoitaja vaikuttaa myös tosi aktiiviselta ja omistautuneelta, joten pikku-uroksella ei pitäisi olla mitään hätää, kun siitä niin hyvin huolehditaan :)

Molemmilla Conduitin kasvateilla menee siis Sateenkaaritaivaassa hyvin, ne ovat kasvaneet ja varttuneet hyvin ja tottuneet jo tosi hyvin kennelin muihin koiriin ja hoitajiinkin niiltä osin, kun ovat heitä tavanneet. Olen ylpeä siitä, että olen saanut kaksi noin hienoa kasvattipentua kenneliini, en luopuisi niistä mistään hinnasta. Kuolaiset koiranpusut terveisiksi kasvattajalle vielä molemmilta tassukkailta! <3

Terveisin Ushma, Luna ja Tico

Nimi: Varga & Cara
Kotisivut: http://kajahdus.suntuubi.com/

31.07.2016 13:48
Koirakoti Illusione ja Kajahduksen virtuaalikennel järjestävät yhteistyötapahtuman 8.8. Kummallakin sivulla on käynnissä aarteenetsintä, ja sen lisäksi järjestetään tokokilpailut kummankin kennelin puolesta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.8 Möllin avoimeen luokkaan ja 7.8. kaikkiin muihin. Tervetuloa kilpailemaan!

Nimi: Varga
Kotisivut: http://kajahdus.suntuubi.com/

24.07.2016 22:14

Kajahduksen virtuaalikennel on uusi ja ei-niin-kiiltävä kennel, jossa hoitajat tarinoiden kirjoittamisen lisäksi lukevat niitä - ja päättävät valinnoillaan niiden kulun. Interaktiivisten tarinoiden lisäksi Kajahdus on koti ja kuntoutuspaikka rescuekoirille. Ne saavat hoivaa ja lämpöä ja tueksi rauhallisen koirakaverin. Tukikoirien hoitajaksi voi alkaa heti, ja kun hoitsullesi annetaan hoivattava, saat olla mukana sen kuntoutuksessa. Koirien kanssa voi touhuta vaikka sun mitä ja harrastaakin pystyy. Kajahdus järjestää myös leirejä ulkopuolisillekin, tämänhetkiseen leiritarjontaan kannattaa tutustua! Kennelinä toimimisen lisäksi Kajahduksesta löytyy tietoa ja linkkejä rescuekoira-ja eläintoiminnasta Suomessa sekä infoa siitä, kuinka voit itse auttaa kodittomia.
(Toivottavasti mainos ei ole liian pitkä (: ...)

Nimi: Ciara
Kotisivut: http://dreamkennels.suntuubi.com/?cat=36

22.07.2016 11:51
Tervetuloa kisaamaan virallista agilitya Dreamiin 10.8.3016. Ilmoitathan koirasi viimeistään mukaan 9.8 mennessä. Luokkia ovat mini 1, medi 1 ja maxi 1. Toivottavasti päätät osallistua!:)

Ciara

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

13.07.2016 18:25
Tervehdys Sateenkaaritaivaasta!

Kennelini B-pentueen luovutuspäivästä on kulunut jo tasan kuukausi, mutta valitettavasti yksi pentu jäi ilman kotia, kun sen varaaja ei koskaan saapunut noutamaan sitä. Siispä, jos pieni shetlanninlammaskoiranpentu yhtään kiinnostaa, tule toki rohkeasti lähettämään varauspyyntöä ja tarjoa viimeiselle pikkuiselle hyvä ja rakastava koti. Tarkemmat varausohjeet löydät toiminta-osiosta, mikäli sinne asti eksyt :)

Terveisin, Ushma ja kotia kaipaileva Betty

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://vkkajastus.suntuubi.com/

12.07.2016 11:56
Moip! Valitettavasti Kajastus vaihtaa osoitetta (En kerro vielä mihin >:3) ja osa koirista tippuu pois. Koska päätin ottaa nyt korkeintaan kolme kasvatusrotua, enkä oikeastaan yhtään koiraa niiden ulkopuolelta, Blocked Believe Conduit tippuu pois :< ÄLÄ TAPA MUA ANTEEKS ANTEEKS YYHYHYHYY MUT KU EN HALUU LIIKAA KOIRIA JAJAJAWÄÄGGFPDKGTIKLPESW D:

©2019 virtuaalikennel Conduit - suntuubi.com